La Lorraine

La Lorraine Bakery Group (LLBG) is een familiebedrijf met meer dan 85 jaar ervaring in de maalderij- en bakkerijsector. De hoofdzetel bevindt zich in België, ze produceren in 17 verschillende sites en leveren hun producten in meer dan 35 landen.

Al meer dan 50 jaar marktleider in België voor verse bakkerijproducten. Elke dag leveren ze vanuit onze 7 Belgische productiesites aan meer dan 2.300 klanten een uitgebreid assortiment vers brood, viennoiserie en patisserie.

Een van de marktleiders in Europa wat betreft diepgevroren bake-off producten voor retail en foodservice. Met de ambitie om de bakkerijsector wereldwijd verder te transformeren: Turkije, het Midden-Oosten en andere exportmarkten in Azië en Amerika.

LLBG verkoopt ook producten rechtstreeks aan de consument. De afgelopen 40 jaar bouwden we een sterk franchisenetwerk op van Panos- en Deliway-shops. Zij zijn dé referentie voor een snel ontbijt, lunch of snack, met 450 verkooppunten in België, Nederland en Luxemburg.

"De voorbije tien jaar lieten we bij La Lorraine Bakery Group gezonde cijfers optekenen, met meer dan 10% groei per jaar. We willen blijven groeien en ondernemen op een duurzame manier, over de generaties heen, met een passie voor kwaliteit en innovatie. Door goed te doen voor al onze stakeholders én voor de planeet, wordt LLBG niet alleen een groter, maar vooral ook een beter bedrijf."

Guido Vanherpe
CEO La Lorraine Bakery Group

 

Lithobeton

Openingsuren

Lithobeton nv speelt een innoverende rol binnen de markt van rioleringsproducten en cabines.
Daarbij worden standaardproducten gecombineerd met eigen ontworpen producten.
Innoveren en ontwikkelen zijn dan ook zeer belangrijk bij de groei van Lithobeton nv.

Lithobeton nv is een stevig uitgegroeid familiaal bedrijf en gekend voor de productie van kwaliteitsvolle beton-
producten. De fabricatie gebeurt in onze 2 sites: Snaaskerke en Baudour. Lithobeton zoekt daarbij naar oplossingsgerichte producten die een antwoord bieden aan de problemen of vragen van klanten en opdrachtgevende besturen.

In de sector van de cabines is Lithobeton marktleider in België. Zo is Lithobeton hofleverancier van de distributiecabines voor netbeheerders als Fluvius, Ores, Sibelga en Resa. Tevens is Lithobeton een bevoorrechte partner voor vele elektro-installateurs in België. In 2022 werden er ongeveer 1600 cabines geleverd. 

 

Binnenkort komen hier nog extra bedrijfsbezoeken bij